CT5 START/STOP     96.72€ 

Tuotekoodi: 40-107

Ensimmäinen Edellinen Tuote 8 / 18 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: CTEK laturit
CT5 START/STOP

CT5 START/STOP - akkulaturi ja -ylläpitäjä erityisesti START/STOP- teknologiaa hyödyntävien ajoneuvojen akkujen lataukseen ja ylläpitoon suunniteltu.

Kun pidät akun täysin latautuneena, START/STOP- toiminto toimii tehokkaasti, polttoainetaloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

Tuotetiedot

 

Akun kapasiteetti: 14–130 Ah

Latausluokka: AC-lataus

Vuotovirta*: Alle 1.5 Ah/kk

Vuotovirta, tiedot:

*) Vuotovirta on virta, jota laturi tyhjentää akusta, jos lataaja on kytketty liittämättä sen virtajohtoa pistorasiaan. CTEK-lataajilla on hyvin alhainen vuotovirta.

Akun jännite: 12 V

Akkutyyppi: Lyijyhappo

Käyttölämpötila: -20 °C – +50 °C

Tulo: 220–240 VAC, 50–60 Hz, 0.5 A

Lähtö: 14.55 V, 3.8 A

Akkutyypit: 12 V:; WET; MF; Ca/Ca; AGM; EFB; GEL

Lämpötilakompensointi: Sisäänrakennettu latausjännitteen kompensointi ympäristön lämpötilan mukaan.

Suojausaste: IP65

Takuu: 5 vuotta

Takuun otsikko: Rajoitettu takuu

Takuun, tiedot:

CTEK myöntää rajoitetun takuun tuotteen alkuperäiselle ostajalle. Rajoitetun takuun kesto vaihtelee tuotteen mukaan. Rajoitettua takuuta ei voi siirtää. Takuu koskee valmistus- ja materiaalivikoja. Tuotteen huolimaton käsittely tai korjauttaminen muulla kuin CTEKillä tai sen valtuuttamalla korjaajalla mitätöi takuun. CTEK ei myönnä muita takuita kuin tämän rajoitetun takuun eikä ole vastuussa mistään muista kuin edellä mainituista kuluista. CTEK ei vastaa välillisistä vahingoista. Lisäksi mikään muu kuin tässä ilmaistu takuu ei velvoita CTEKiä.Kpl: Tuotearvioinnit